Нови филми – The Darkest Minds – Най-тъмните умове 2018

нови филми

 

Нови филми с нови идеи – точно това ни трябва!

Явно имаме доста добри попадения тази година за нови филми. Това заглавие определено изглежда интересно, а историята ни напомня малко сякаш гледаме група млади мутанти. Това в никакъв случай не е продължение на някой от филмите за Върколакът или нещо от сорта. Напълно различна история, напълно различни хора, макар че много леко напомня и  за „Maze Runner“ поредицата. Деца бягащи от власт имащите за да се спасят или да променят света.
Ако този тип филми ви е любим, тогава това заглавие, ще прикове интереса ви. Дори да не ви е любим, определено е филм, които да разнообрази филмовите ви вкусове.

Нови филми с нови актьори.

Поне все повече и повече филми започват да вкарват млада актьорска кръв. В този филм, ще видим как група деца са успели да избягат от закона, които ги преследва заради силите им и се опитват да се спасят. Не се разбира какво точно са направили всички деца на планетата, но явно няма да има повече деца. Как изобщо ще се размножават тогава?

Вижте също – Annihilation – Унищожаване 2018

Доста интересен сюжет се заформя, какво ли са измислили за този начин на края на света? Какви са тези деца, къде точно отиват, имат ли шанс? Толкова въпроси, а толкова къс трейлър.