Нови филми – A Wrinkle in Time – Бримка във времето 2018

нови филми

 

Ако не са нови филми по игри, то ще са нови филми по книги!

Поне книгата тук не е толкова популярна и дори е публикувана за първи път преди половин век. Представете си авторката, която получава филм чак сега. Да оставим това на страна, аз се равам, че ще мога да видя нещо различно по кината, нещо интерено, епично и приключенско. Ще видим пътуване във пространството (без времето) смяна на материя, измерения и други. Само за да намерим един баща.

Има и други подобни нови филми!

Да, няколко бяха, пак с търсенето на бащата (странно, защо винаги той бяга?), но това не означава, че не можем да отидем и да го гони в пространствата. Какво пък прави той там? Очевидно е учен, които смята, че може да пътува големи пространства за секунди. Как обаче, не ми стана напълно ясно (трейлър!) и вероятно ще видя какво се случва във филма. До тук обаче от трейлъра изглежда изключително обещаваш.

Вижте също – Friend Request – Покана за приятелство 2017

Бащата, макар и смятан за мъртъв се намира в тъмно измерение, където е държан в плен. Естествено, обитателите на това измерение не могат да помогнат сами на изследователя, затова имат нужда от тези три хлапета. Как точно ще им помогнат обаче? Дали с помощта на бащината любов? Или има нещо съвсем различно, което не сме си и помисляли, че можем да видим? Ще разберем следващата година.