Novi filmi – Pup Star – Кучешка звезда 2016 филм

нови филми

 

УАУ! Кога за последно видяхте novi filmi с говорещи кучета? Това е една отминала ера на киното, но дали с този нов филм, тя няма да се възроди?

 
[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,’ sm_template=’ism_template_4′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=4 sm_d_text=’

Сподели ме
За да прочетеш 🙂

‘ ism_overlock=’default’ ]

Около 2000 година излизаха novi filmi с говорещи животни. Бяха хит за известно време, но както всеки нов филм и те остаряват. Интересни са, поради факта, че животните са истински, а не анимирани. Тази фалшива уста която имат на муцуната си може да е малко прекалена, но си върши работата.

След като изгледате трейлъра, не ви ли се струва, че има друг подобен филм тази година, но малко по-анимиран? Да, това е Нови филми – Sing | Пей 2016 филм

Не забравяйте, че не за първи път виждаме дублиране при novi filmi. Явно много от режисьорите наистина им липсва въображение.
Добре, нека да поговорим за историята на филмът. Ще видите малка сцена, която ако не се бъркаме олицетворява Великобритания търси талант. Не сме сигурни точно защо, но на нея най-много прилича, заради последното куче.

Имаме малък новобранец, които е решил, че ще спечели заради своят човек (малкото момиченце), но трябва да се справи с завръщащата се звезда на шоуто – Барк. Въпросният Барк, няма намерение да губи титлата си, само защото някакво кутре му се е изпречило на пътя. Ще направи всичко възможно да се отърве от малкият натрапник и успява.
Novi filmi със зловещи кучета скоро нямаше, този маи е такъв!
Кутрето бива заловено от приют, където намира няколко нови съюзници. Те всички си помагат за да избягат от приюта и да помогнат на малкото кутре да се добере до сцената и да стане следващият талант.

Това което е различното и интересно тук е, че всички ги разбират. Не само животните разбират себе си, но и хората. Не сме сигурни с каква цел е направено това, вероятно да ни забавлява повече, но novi filmi с разбиращи се хора и животни не сме гледали в близките няколко години.

[sgmb id=“1″]

За съжаление, това също е филм за които мислим, че няма да видите в киното. Затова очаквайте следващата ни информация за него.

 


[/indeed-social-locker]