Novi filmi – Precious Cargo | Ценен товар

Precious Cargo

 

[sgmb id=“1″]

Novi filmi с обири на банки скоро не е имало. Последният беше близко и той беше Мисията Невъзможна, но там изобщо не ставаше дума за банка или известен престъпник. В този нов филм обаче е точно обратното. Време е пак да видим някой зрелищен екшън с престрелки, отвличания и откачени каскади.

Очевидно някой издирва най-добрият обирджия или по-често срещаното име – Худини на крадците. Защо? За да му открадне нещо естествено. Залозите обаче не са просто бизнес, защото за да е сигурен, че ще се съгласи на сделката, героят на Брус Уилис, ще се застрахова с половинката на „худини“ като я отвлече.
Естествено, крадецът няма как да не се съгласи, като заложбите са толкова големи.
Вижте също –London Has Fallen | Лондон падна

Малко преди да се приключи сделката обаче, се случва обрат и всички отива в съвсем различна посока, като преследващият става преследван от собственият си поръчител. Знаете, че трябва да стане интересно, да се вкара малко интрига, да има за какво да се задържи зрителят и прочие, но понякога на режисьорите не им се получава този номер. Колко пъти сте гледали novi filmi, екшън или драма и просто знаете, кога какво ще стане, с какво ще ви изненадат? Точно за този ключов момент ви говорим. Ако успеят да ни изненадат с нещо неочаквано, значи са се справили  добре, иначе просто не им е достигнала мисълта. Когато разбира, че парите за които става дума са прекалено много, за да бъдат оставени в негови ръце и заедно с групичката на крадци, се пренасочват да откраднат всичко за себе си.

Върховният начин да се пенсионираш прекалено млад. Дали ще успеят? Дали изобщо ще има нещо повече, което да видим в тези novi filmi със стари екшън герой или те вече са си изчерпали енергията и не могат да ни покажат нищо?