Novi filmi – Alice Through the Looking Glass

the-first-alice-through-the-looking-glass-posters-take-us-back-down-the-rabbit-hole-571495

Novi filmi понякога са излишни. Дали и този няма да е точно такъв? След като всички знаем историята за „Алиса в страната на чудесата“ защо им е на хората да правят продължение?

От трейлъра на novi filmi, най-вече се вижда, че това ще е някаква шантава версия на Хари Потър. Всякакви магически неща, дори магически шях с полудял кон, отново ще видим някой от главните герой, като шапкаря и побърканият заек, които да си остане между нас изглежда сякаш недохранен и лудата кралица, която очевидно още обезглавява наред. Дали пък не е решила да и помогне?

[sgmb id=“1″]

Добре де, след толкова много време, нищо ли толкова не се е променило с тези хора? За котката предполагаме, че са и свършили 9-те живота или някак си се е впила в това море, което ще видите в трейлъра. Алис обаче, намира нов път да отиде в страната на чудесата, през едно огледало.

От трейлъра, не става много ясно, какво е това виждащо стъкло или изобщо не къде се е запътила Алис и знае ли как да излезе. Доста заплетена ситуация, която може да се окаже поредният опит на много хора, да направят пари от римейк или измислено продължение. Но пък този характер с тези времена, също е интересна персона, явно го играе някакъв вид злодей.

Вижте също –The Legend of Tarzan | Легендата за Тарзан

Може да се окаже и още по-зле. Ами ако просто е буквален римейк на първата версия, но само с няколко промени? Като например, тя пак да отива в тази страна на чудесата, но да не търси нещо конкретно или да иска да остане там, а само да се опитва пак да избяга? Все едно оригиналната история, но с леко променен сценарии! Това вече, ще е уникална глупост. Кои изобщо, ще има времето да прави такъв тип филм и след това да чака пари от него?

В Novi filmi явно не можем да гадаем чак толкова надълбоко. Най-добре ще е, просто да видим какво се случва филма, щом той излезе и да преценим, дали си заслужава да го гледаме.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ynt9lWQG8uQ