Novi filmi – Marauders – Мародери 2016

novi filmi

 

Novi filmi за банки, май ще има още тази година, така че този е още един от тях. Дали Брус Уилис ще успее да си спаси банката или навътре в тъмнината се крият далеч по-дълбоки тайни?

[sgmb id=“1″]

Да, правилно сте разбрали, става дума за банков обир. За съжаление, както при много novi filmi, тук също става дума за клишета. Обир на банка изцяло от гледна точка на благотворителна цел, да се изобличи банката и прочие, сме виждали много. Може ли да е нещо различно този път?

Може и да може. До колкото разбираме от трейлъра, сумата която мародерите са взели е 3 милиона и после са дадени на църква. Дори може да видите каква е физиономията на проповедника, които е чул за каква сума пари става дума.

Вижте също – Нови филми – The Accountant – Счетоводителят

Както вече казахме – клише. Може би, разликата би била в това, че тук се опитват да разобличат самата компания, която се оказва да има много големи връзки с някой от големите играчи на различните пазари. Не че това е нещо учудващо за нашият свят или за Novi filmi,но каква би била целта на мародерите, че да откраднат толкова много пари, какво те ще спечелят, ако разкрият каква е истинската самоличност на банката?

Естествено, не ни трябва да сме ясновидци, че да разберем, че ще узнаем когато излезе филмът. За съжаление, не се разкрива нищо от сорта на, дали ще има специални ефекти за някой неща, дали ще очакваме нещо по-грандиозно и други подобни. Изглежда като обикновен екшън от типа – бам, бам.

Не трябва да сме такива песимисти обаче, може и напълно да сме обърнали вашата представа за филмът. Novi filmi все още ни очакват през годината, без значение дали са клиширани или от ново ниво на филмовият свят. Можете да видите и Батиста, които играе полицай. Очакваме от него да потроши някой с тези големи мускули, както скалата го прави.

[sgmb id=“1″]