Novi filmi – Careful What You Wish For 2016

novi filmi

 

Novi filmi които са в толкова американски стил, че просто няма как да не забележите, ще има още доста тази година и този може да е поредният. Ако има фенове на Nick Jonas, този филм е за вас.

[sgmb id=“1″]

Добре, не че и на всеки хлапак не му е мечта, да отиде на морето лятото и да се залюби с най-хубавото момиче, което е виждал. Това става и в България, не само по някакви novi filmi.
Тук нещата в началото се развиват по същият начин – лятна ваканция, момичета по бански и други подобни. Естествено, едно от срамежливите момчета си харесва едно момиче, което трябва да признаем – наистина е красиво, обаче как да я заговори, как да се сближи с нея?
Както във всички novi filmi, така и тук съдбата му се усмихва и директно му предлага възможност – като поправи яхтата на баща и. Нищо лошо, момчето даже може да изкара някой лев, да заведе мацката на морско кино.

Добре, обаче нещата не се развиват по план. Двамата започват да се харесват (доста лесно за всякакви novi filmi) повече време да прекарват заедно и прочие, но бащата явно има някакви проблеми или дори по-лошо. Естествено, главният актьор не може да направи много, но наистина иска да се опита да защити приятелката си, поне до колкото може.
Вижте също – Нови филми – Beauty and the Beast – Красавицата и звяра

Трейлът и изобщо сюжетът до тук ни е ясен, но това което ни смущава, е какво прави полицията там? Да не е заради двете деца, които са избягали или са се опитали да откраднат нещо или може би разследват бащата за домашно насилие или някакви наркотици?
Заглавието наистина предразполага, да си помислите наистина, какво си пожелавате и точно този хлапак в тези нови novi filmi може да ви покаже последиците от това. Какъв ли ще се окаже бащата обаче – дали няма да има някакви високи връзки в обществото?

[sgmb id=“1″]