Novi filmi – Lazer Team – Лазерният отбор 2016

Lazer Team novi filmi

 

Знаем, че вече филмът е излязъл, но все пак можем да го добавим към категорията на novi filmi.
Все пак, изглежда доста интересен и за разлика от много други подобни на този филми (с нападения от извънземни и прочие) този поне има различна история от останалите.

[sgmb id=“1″]

Novi filmi  с подобни сюжети, едва ли ще видим скоро. За какво обаче става дума. Разбиват се капсули от небето всеки ден, по цял свят, но точно тази се пада да е в близост до няколко откачени приятели, които намират нещо много интересно в нея – костюм. Но не какъв да е костюм, а цяла бойна екипировка с лазерно оборудване.

Сега, ще си кажете – Да, ама сега някой я облича и става супер герой! Колкото сте близко, толкова сте и далеч. Обличат костюма всички, една част е на всеки, ръка, крака, щит и шлем. Четири човека в костюм за един. Какво по-добро от това? Намират костюм, но какво ще правят с него сега? Novi filmi не ни разкриват често какво наистина ще става в целият филм, но тук се разбира – ще се бият с извънземни за планетата земя. Какво по-добро от това – да имате четирима глупави, които да спасят планетата ви? Добре че няма да са напълно сами, а ще бъдат обучавани от шампиона на планетата. Което е още по-странно и прави историята още по-хубава с този туйст, че планетата ни изобщо има защитници.
Вижте също – Нови филми – Barbershop: The Next Cut – Бръснарницата: Следващо клъцване

Не че не сме виждали novi filmi в които има защитници на планетата ни, но това тук започва да става интересно, след като никога не сме виждали, някой да облича костюм за един на четири човека. То буквално цялата идея си е глупава, но какво да се прави – комедия.

Буквално ни кара да си зададем въпроса – колко обречени си мислите, че сме? Дали изобщо има някакво спасение за нас или ще трябва да се оставим в ръцете на тези откачалки?

[sgmb id=“1″]