Novi filmi – Approaching the Unknown 2016

Approaching the Unknown novi filmi

 

Novi filmi за Марс явно ще гледаме в последно време. Съсипахме тази планета, нека се заемем със следващата! Дори това едва сега да е само на филм, нека да видим какво са постигнали продуцентите.
[sgmb id=“1″]

Както в трейлърите на всички novi filmi, не можем да разберем началото на историята, как е започнало всичко и прочие, но поне тук знаем крайната цел – човек на Марс.

Първото нещо което не разбираме, е дали искат само да ги изпратят там, да направи тестове и да събере проби и да се върне или да го оставят за постоянно, с цел да се опита да развие живот на планетата. Мислим, че е първото, защото Марс е доста далеч от тук и няма да му стигне вероятно ресурсите, дори може би и живота, да отиде и да се върне до там.
Вижте също – Нови филми – Blackway 2016

Целта поне ни е ясна, какво остава за човека? За разлика от филмът „Марсианецът“, където главният герой там изглеждаше доста добре обучен за всякакви ситуации, този тук (или поне само в трейлъра) ни изглежда доста неопитен. Блъскаше с някакъв ключ по таблото и прочие, но това изобщо не говори, че може да направи нещо друго с този инструмент.Мнението е изцяло ваше.

Това е всичко, което можем да кажем за трейлъра – нищо впечатляващо от гледна точка на това, което са ни показали. От гледна точка на историята обаче, филмът си заслужава, тъй като това е първата (или поне една от много малкото) подобни истории, в които някой се опитва да достигне до Марс, да не говорим да събира проби от него или да живее там.

Изглежда филмът, ще е доста интересен, сравнен с други novi filmi, които очакваме тази година. От космическата страна, този може да се окаже доста печеливш или просто да е голямо нищо. Това зависи от, дали вие искате да отидете и да го гледате на кино или ще почакате DVD дискът.

[sgmb id=“1″]

Approaching the Unknown