Нови филми – viral – Популярно 2016 – Филм на ужасите

нови филми

Нови филми със зомбита, скоро не е имало. Нещо смислено, нещо което наистина да те ужаси, нещо наистина зомби. Дали това няма да разчупи обстановката?

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,’ sm_template=’ism_template_4′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш

‘ ism_overlock=’default’ ]

[sgmb id=“1″]

Нови филми с подвеждащо заглавие има много. Този е точно такъв. Виждате заглавието и си мислите, че става дума за нещо онлайн, но напълно не е така. Тук става дума за зомбита и червей, които няма да са ви толкова приятни, след като видите този филм.
Много нови филми е имало за вируси, но този е различен. Първо, че някак си в началото, всички стоят вкъщи. Никой още не побягнал по улиците, никой не тича нагоре надолу, да се опитва да избяга от държавата или нещо подобно. В предишни филми, винаги някой бягаше нанякъде, за да се спаси от вируса и така все повече и повече ставаха засегнатите.
Което веднага води до следващият проблем – няма толкова засегнати. Вижте само как само в трейлъра видяхме около 5 човека с този вирус. Дали трейлъра е само за началото на неговото разпространение или ще видим и самото му спиране, нови филми = кратки трейлъри. Това е!
Вижте също – The Conjuring 2 – Заклинанието 2

Двете момичета също са много интересни (освен, че имат главни роли във филмът), защото техният баща изглежда много потаен. В началото звучи нормално, без излишни драми и проблеми, но после сякаш не можеш да го познаеш. Това естествено, ще разберем само като гледаме нови филми. Ще трябва да почакаме да видим, дали сестрата, ще се избави от тези червей, които толкова много напомнят за компютърен вирус.

Дали ще видим кои го е направил и разпространил, дали ще намерят баща си или и той вече е заразен? Нови филми очакваме да видим.
Момчето обаче, дали не е гадже на някого? Приятел може би, дори може да очакваме и малко романтика след като цялата вирусна инфекция утихне? Наистина, ще трябва да почакаме филмът да излезе на голям екран.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]