Нови филми – The Magnificent Seven 2016

The Magnificent Seven нови филми

 

Колко още нови филми със заглавия за някакви числа, ще видим тази година? Омразната осморка, нещо с цифрата 6 имаше, сега „The Magnificent Seven“ И при това, всички те са за дивият запад. Да не говорим още колко нови филми имаше и ще има тази година, за въпросният див запад. Да не честват нещо тези хора?

[sgmb id=“1″]

След кратко проучване се оказва, че това дори е репродукция на филм от 1960, което го прави 56 години по-късно. Това вече е нещо различно. Скоро не сме виждали репродукция на толкова стар филм. Сега ефектите са други, играчите или така наречените актьори са по-злобни и щом знаят, че имат толкова много ефекти в ръкава, историята дори малко се променя.

Както във всички стари, така и в нови филми винаги има някоя девойка за спасяване, но тази тук търси помощ от колкото се може повече хора с цел възмездие. Както знаете, в миналият век хората са се избивали много повече и това важи и за дивият запад. Избивани са мъже, жени с различни цели, като най-често по американските земи, причината е била свада или защото наоколо е имало бандити. Нищо различно от обичайните филми за каубой и девойки.
Вижте също –Independence Day: Resurgence

До тук историята не придобива никакво интересно развитие. Все същите стари и прашни пустини, които търсят своят герой. Този път обаче, за изненада на всички, нашият герой каубой, ще е чернокож. Едва ли това прави някаква разлика при създаването на историята на филма, но във всички нови филми, много често започна да се практикува тази практика.

Събира се малка банда за преследването на много по-голяма такава, хората са добри стрелци, но естествено е твърде рано да разберем краят на историята.

Интересното тук, ще е да разберем как 7 човека са се изправили срещу много по-голяма банда от тяхната и дали ще успеят да спасят девойката или поне да сбъднат нейното възмездие.

Благодарим, че прочетохте статията. Споделете я за да достигне до повече хора.
[sgmb id=“1″]