Нови филми – Puerto Ricans in Paris 2016

Puerto Ricans in Paris нови филми

Точно този тип нови филми обичаме – шантави, откачени и внасящи нови емоции в киното. Нещо което не е правено скоро или дори изобщо, но все пак може и да е възможно.

[sgmb id=“1″]
Във много нови филми има ченгета, които се броят да са най-добрите, нищо ново. Но най-добрите в какво? Тези дни нашумя мълвата, че пазарът за стоки „менте“ е по-голям и от наркотичният, не че е за учудване, едното поне е легално. Този филм като, че ли иска да се фокусира точно върху това – фалшивите стоки (или поне ние това разбрахме)

Тези двамата, явно могат да проследят всяка стока, без значение дали е чантата на жена ви или марковата бебешка количка. За тях това е всекидневна работа и те са станали толкова добри, че чак ги търсят от Париж, за да им помогнат. Колко често виждате в нови филми подобна ситуация? Точно за този шантав и откачен обрат ви говорихме. Как да не отидат, като им предлагат възнаграждение 150 хиляди долара?

Всеки би отишъл за такава сума, пък и за французите тези двамата са най-добрите. Естествено и двамата си имат проблеми в семейният живот, но в трейлъра не виждаме до какво развитие стигат те. Дали няма да си оправят проблемите с тях, след като жените им видят с какви пари разполагат от работата в Париж, ако изобщо я свършат, но кои ли се съмнява.
Виж също – Lazer Team – Лазерният отбор 2016

„Двама пуерториканци в Париж“ се очертава да е доста интересна семейна комедия, тъй като не всеки ден се правят нови филми на тема някаква дамска чанта и как двама мексиканци я преследват в Париж. Наистина очакваме много интересни случки, комични припознавания и неща, които дори и вие не можете да предскажете.

Ако статията ви е харесала, споделете я из социалните мрежи, за да може да достигне до повече хора. Не забравяйте и да се абонирате за нашият бюлетин, за да получавате винаги свежи нови филми.

[sgmb id=“1″]