Нови филми – Beauty and the Beast – Красавицата и звяра

нови филми

 

Нови филми с гордост ви представяме следващото модернизирано творение, което определено трябва да гледате – Красавицата и звярът.
Това е един от малкото нови филми в нашата класация, които ще можете да видите от март месец, следващата година (2017).

[sgmb id=“1″]

Не знам защо, но този филми определено ми вдъхва някаква нова надежда, че нови филми, които са репродукция на стари, биха могли да са много по-добри от колкото си мислим.
Естествено, от този трейлър още не виждаме много, но поне разбираме името на главната героиня – Ема Уотсън. Смятам, че тя е перфектна за ролята, още повече ако наистина я видим в жълтата рокля от анимацията или на нашата малка картинка.

Не можем да ви кажем почти нищо от трейлъра, но поне чухме гласът на свещника и часовника или поне така се надяваме.
С всичката тази модерна анимация и ефекти, няма начин да не са направили всичко колкото се може по-близко до оригиналът.

Вижте също – Sausage Party – Кренвирш парти

Дали свещниците ще са живи и анимирани добре, дали чудовището ще прилича на огромен вълк, а коя ще е вещицата, която го е омагьосала? Много въпроси и много време, докато видим този филм на големия екран.
Има още доста герой за пресъздаване, но какво всички сме си научили урока за нови филми – те винаги изрязват голяма част от книгата или оригинала и го правят на модерен филм. Само се надяваме, че няма да посмеят да променят и историята. Защо Бел (ако някой не помни, това е името на красавицата) отива при чудовището, кои ли пък ще играе баща и?

Интернет пространството има много да говори относно изборът на главна актриса, но определено са взели добро решение, както вече ви казахме. Ако някои от вас си спомня, имаше една малка чашка от сервиз за чай, много бих искал да разбера как ли ще я направят и само да посмеят да не я включат във филмът.

[sgmb id=“1″]