Novi filmi – The Land – Земята 2016

novi filmi

 

Ако си падате по novi filmi от типа на проблемите в гетото, това е следващото заглавие за вас. Малки и малолетни с проблеми вкъщи, родителите не ги слушат и продават наркотици. Отличен сюжет за novi filmi.

[sgmb id=“1″]

За съжаление обаче, филмът е изпълнен в такова клиширано състояние, че няма нито уникална развръзка, нито нещо фрапиращо, изобщо никакво интересно или развлекателно действие, което да ви накара наистина да се замислите да гледате филмът.

Става дума за 4 момчета, които по някаква странна случайност убиват или дори зашеметяват човек, след като по най-странният начин му отвличат вниманието. Намират торба с наркотици и вместо да ги използват, те решават да го продадат. Умно решение, което не се среща често в novi filmi. Търговията върви, пари има, стоката е качествена и прочие, децата щастливи, дори помагат на семейството си. Какво по-добро от това?

Винаги може и да стане, но не и в тези novi filmi. Човекът от които са взели наркотиците ги намира и не се знае какви са намеренията му – готов е директно да убие хлапетата или ще си иска парите от продадената стока. Това още не се знае, ще трябва да почакате филмът да излезе.

Вижте също – Equals – Равни 2016

Жалкото е, че нямаме какво повече да ви кажем за филмът, то просто не виждаме нещо различно на трейлъра или нещо, което дори да ни даде малка насока към нещо по-различно. Винаги се случва едно и също – намират някакви наркотици, продават ги, намират после тях и или ги преследват и убиват или директно ги убиват. Наистина, тези хора вече никакви сюжети за novi filmi ли не могат да измислят, че трябва ние да отидем и да ги напишем?

Замислете се наистина, колко от вас биха измислили нещо по-добро от това, което виждате в трейлъра? Колко по-добър филм бихте направили вие? Дали няма да се справите много по-добре?
Не забравяйте да споделите страницата във Фейсбук.

[sgmb id=“1″]