Novi filmi – Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children 2016

novi filmi

Точно този тип novi filmi ни липсваха – нова история, нови загадки, откачалки навсякъде и още. Как да не се порадваш на тези дечица, когато едно лети като балон, невидим, две мумии, които не се знае какво точно са и прочие. Колко от това всичкото ви напомня на онзи доктор с четящите мисли?

Novi filmi с подобни възможности за развитие се появяват много рядко. Какво искаме да кажем с това? Видяхте трейлъра и вече се убедихте, че филмът наистина, ще бъде хубав. Нова история, нещо различно по екрана и прочие. Това което обаче не видяхте, е какво точно ще стане във целият филми (нали за това са тези novi filmi с техните трейлъри)
Няма и как да стане това, понеже трябва да разберем всичко от целият филм. Но това момиче с летенето си е много добро. Обаче има малка уловка – защо след като контролира вятъра или изобщо го използва, трябва да носи метални обувки? Представете си какви други възможности може да откриете в този филм.

Поне разбираме главната роля на героя – да спаси останалите. Което е доста интересно, предвид факта, че всички други имат някакви сили, а това момче дори не знае защо е там. Как изобщо се надяват той да ги спаси, като той дори не знае дали има някакви сили, още повече такива на пазител!

Вижте също – Pete’s Dragon – Драконът на Пийт 2016

Novi filmi, нови глупости. Обаче онова малко с устата зад главата е много сладко. Още повече онова устройство, което ги спасява от атаки и други подобни, този часовник. Всички виждаме обаче, накъде отиват нещата с момичето. Явно, ще имаме и любовна история освен всичките тези щури случки и хора.

Добре ще е да разберем и от къде идва момчето. Защо просто трейлъра започва с тях (като той я използва за хвърчило) и наистина има ли някакви супер сили, които да могат да ги спасят от тези чудовища. Които между другото изглеждат доста добре направени. Не някой детски залъгалки.

А те какво ли пък искат? Novi filmi с подобни трейлъри винаги обещават успех, но това изобщо не е сигурно, докато не видим и самият филм.

[sgmb id=“1″]