Novi filmi – Meet the Blacks – Запознай се с Черните 2016

novi filmi

Novi filmi под формата на пародии вече се очакваше да излязат по екраните. Този дали не закъсня малко? Ако си спомняте филма „Чистката“, където можеше да ти се размине със всяко престъпление за един ден или 24 часа – това е неговата пародия. Естествено, защо да не е чернокожа пародия? Няма го големият ужас от оригиналният филм, но определено това което го има, може да ви побърка от страх.

[sgmb id=“1″]

Това е този тип novi filmi, в които има смеска между няколко оригинални ужаси, като „Страшен Филм“ например, които дори бива споменат тук.
Добре, какво разбираме изобщо от самият трейлър? Семейство се мести в Бевърли Хилс и се опитва да започне всичко на чисто, без старите проблеми и изобщо, да избяга от старият си живот. Децата започват да се кефят на богаташкият живот които живеят, които си личи че е гангстерски.

Само няколко дни по-късно обаче, хората започват да се подготвят за чистката, която ще настъпи за 12 часа. Родителите обаче не знаят това и изобщо не са се подготвили с никакви предпазни средства и ще трябва да оцеляват от някакви луди на тяхната врата, които изглежда им имат зъб за нещо.
Виж също – 50 нюанса черно | Fifty Shades of Black

Дали не е някой стар работник от фирмата или ядосан стар съсед? Още нищо не можем да кажем. Novi filmi веднага забеляза пълната излагация на филма, когато верижният трион не можа да запали и се налагаше да чакат убиеца и прочие и прочие.

Голяма част от филма е едно голямо бягане нагоре, надолу из къщата, докато не се появи някой друг в нея, които да търси убежище или да е попаднал там по погрешка. Това определено ще е една шантава гоненица с порутени къщи, избити по погрешка естествено хора, инциденти, които се предполага  да не се случват и прочие. Вие дали бихте ги гледали?

[sgmb id=“1″]

Споделете статията, ако ви е харесала, така ще ни помогнете да станем по-големи.