Novi filmi – Kicks – Ритници 2016 – Първи трейлър

Kicks

 

Novi filmi от гетото винаги предизвикват голям интерес. Този обаче има малко в повече от гледна точка на история, действие и крайно развитие.

[sgmb id=“1″]

В малко novi filmi главният герой е дете и този може да е един от малкото за тази година. Този хлапак е типичен аутсайдер, двама приятели и не може да си хване момиче. Отчаянието е в очите му и нищо не може да промени това. Дали?

Трейлърът не показва кой знае колко, даже след първата основна част нещата вече тотално се объркват, влизат нови играчи в ролите и е трудно да схванете за какво става дума. Този хлапак, които няма нито приятели нито приятелка изведнъж намира оригинални обувки за продан или по-точно му бива предлагано да ги продава. Наясно сте, че цените изобщо не са от магазина и той има голям процент. Каква по-добра възможност да се изфукаш с нови обувки и то крадени? Е, не знаем дали наистина са крадени, но това ще разберем когато видим филмът.

Вижте също – Нови филми – Guernica – Герника 2016

Хлапето очевидно успява да продаде малко обувки (в кой novi filmi не се успява в началото?), но с тези продажби си натрупва и врагове и хора, които искат да му вземат собствените обувки. Напълно нормално за живота в гетото.
Има тип хора, които не се отказват от пречките които срещат по пътя си, но има и такива които тези грешки само ги карат да продължават още по-силно с това, което правят. Това хлапе е точно такова. Изведнъж придобива куража и силата да се изправи пред враговете си, да си купи дори оръжие и да не се притеснява за предстоящите неща.

В един момент, можете да решите, че дори дилъра му се отказва от него или не? Може би иска да го отстрани от планове те си или момчето вече е нагазило прекалено дълбоко и ще трябва да използва нечия помощ. Това ще разберем, само след като видим целият филм. Такъв тип novi filmi харесват ли ви?

[sgmb id=“1″]