Novi filmi – Ice Age: Collision Course – Втори трейлър

novi filmi

 

Novi filmi ви представихме началото или дори предположенията за този уникален филм. Сега се появи трейлър, които може да ни даде малко светлинка в тунела, за какво точно ще става дума, с повече подробности.

Споделете за да видят всички.
[sgmb id=“1″]

 

Както вече разбрахме, метеоритен дъжд заплашва планетата и всички видове на нея. Предполага се, че това ще е краят на ледената епоха и изтребването на всичко живо – динозаври, мамут, съблезъб, ленивец и още няколко откачалки. Но това са само предположения, понеже не се знае, дали всички ще загинат, пък и ако трябва да направим една картинка – представяте ли си всички герой да бъдат погубени от метеоритите? Това, ще е един доста тъжен, анимационен филм. Предполагаме, че Скрат, ще има нещо общо в космоса, след като прати астероида насам.

Дали няма да го спре по някакъв начин и да предотврати всичко това или някой от земята ще допринесе за това.

Докато Скрат се побърква в космоса по загубеният си жълъд, на земята Сид явно иска да си има своя половинка. Мани си има Ели и прасковка, която вече е пораснала, Диего явно е с тази полярна съблезъба котка, която ще е любопитно да видим от къде и защо се появи. Дали няма да присъства и онази грозна маймуна с кораба, която се подвизаваше да е пират?
Вижте също – Нови филми – Ice Age: Collision Course Трейлър 2

За novi filmi От трейлъра, става ясно, че нашите герой отново намират загадъчно място, което не са предполагали, че съществува. То се обитава от някаква лама, която се предполага, че ще спаси света. Съмнително, предвид това колко е шантава и на какво място се намира. Цялото изградено от кристали, които удивително приличат на цветя. Дори и да твърди обаче, че той е спасителят на планетата от огромният метеорит, които се е задал насам, като го погледне човек, ще си помисли, че това е лама, която е преяла и се опитва да го изкара. Май в края на краищата, ще се стигне до прословутото умиране на Сид или пък, ще се живее?