Novi filmi – Exposed – Разкрити 2016 – Киану Риивс

Exposed novi filmi

 

Корупцията е болест, която е плъзнала по цял свят и тук, със или без novi filmi, Киану Риивс, ще се опита да се пребори с нея, дори с нейната малка част. Дали ще има някакъв успех?

[sgmb id=“1″]

Брутално убити хора, без никакви заподозрени, никакви свидетели и никакви следи, изобщо водещи към нещо конкретно. Само едно момиче, което явно е било в правилният момент на неправилното място. То единствено може да отведе детектива към нещо сериозно.
Защо ви казахме корупция ли? Защото шефът на полицията, дори не дава на детектива да се заеме със случаят. Той просто иска да не се занимава с него, като че ли нещо конкретно може да се случи или да доведе до нежелани последствия за няколко страни. Вече замириса ли ви на корупция?

Вижте също – Star Trek Beyond – Стар Трек Отвъд 2016

Въпреки това, детективът се захваща да намери когото търси и да изкопчи от него, каквото го интересува, още повече щом сред жертвите е и неговият партньор. Тук нещата започват да стават лични, щом Киану се решава сам да се заеме с търсенето на когото трябва. Novi filmi за съжаление разполага с малко информация за имена, какво ще стане и прочие. Трейлъра не казва много информация и ще трябва или да чакате филма или да се опитате да се досетите сами какво може да се случи от тук нататък и да чакате за втори трейлър.

Това далеч не е първи подобен филм, затова много добре си помислете, дали изобщо си заслужава да го гледате и дали ще останете доволни. Не се знае дали ще излезе по нашите кина, но определено, ще можете да го намерите в мрежата. Да не забравяме, че вече се работи по втора част на Джон Уик и там нещата, ще са далеч по-сериозно. Това на практика си е следващият „Умирай трудно“.

[sgmb id=“1″]

Помогнете ни за развиването на нашият сайт, като споделите статията. Благодарим ви 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=a1UcYTg8X78