Novi filmi – Equals – Равни 2016

novi filmi

 

Novi filmi с поглед към бъдещето още ще има явно, но вече не запознаха ли много да изкривяват виждането на хората за това? Всеки път са някакви секти, някакви отделения с хора, които са принизени до животни и лишени от всичко каквото може един нормален човек да има?

[sgmb id=“1″]

Тези тук дори не им е позволена емоция – любов, омраза, тъга и прочие. Те просто трябва да си вършат работата, като мравуняк. Трейлърът не ни дава голяма яснота как се е случило всичко. За разлика от някой novi filmi те поне казват, че земята е унищожена от вирус, слънчево изригване или нещо подобно. Тук можем само да гадаем какво се е случило и защо всички са без емоции. Интересно е, кои дърпа конците и защо ги карат постоянно да работят за „мравуняка“.

Вижте също –Нови филми – Fathers and Daughters 2016

Естествено, няма как да не се намери някой, които да е различен от останалите, да не може да се впише напълно в картинката и да трябва да бъде отстранен. Обикновено така се случва във всички Novi filmi за бъдещето на планетата.
Първо виждаме как има някой хора, които вече са полудели по някакви причини (едва ли е много приятно да ти забраняват емоцията, изглежда като успешен пъклен план за поквара на човечеството) и биват хвърлени в затвор или направо екзекутирани, кой знае. Ще трябва да изчакаме филмът да излезе.

Двама от тях обаче се влюбват, като отначало момичето се прави на недостъпна, но и тя разбира, че не може да страни от момчето и че има чувства към него. Типично за всички Novi filmi, които сме гледали до сега. Историята е същата, само начинът по които живеят и по които се е наложило да се стигне до това ниво на господство е различен.

Поне знаем, че искат да избягат, явно има и други места останали по земята, където може да се скрие човек и да прекара по-голямата част от времето си. Дали няма да има друг вид секта?

[sgmb id=“1″]