Novi filmi – Doctor Strange – Доктор странен 2016

Doctor Strange novi filmi

Novi filmi с герой от комиксите явно, ще очакваме доста тази година или дори следващите няколко. Ако скоро сте гледали някоя анимация, нещо за герой или дори свързано с марвел, то тогава трябва да се досещате от къде идва този герой.

[sgmb id=“1″]
Понеже обаче много от нас не са гледали нищо или чували за него, ще трябва просто да си направим едно размишление над това, което виждаме във трейлъра.

За начало, говорим за някакъв отшелник или изпаднал човек, не се разбира много, понеже го виждаме и във костюм и скъп апартамент. Както винаги, във всички novi filmi, не можем да кажем как е започнало всичко.
Вижте също – Нови филми – War Dogs – Военни кучета 2016

Това което обаче ни променя виждането, е самото продължение на трейлъра. Въпросният, бъдещ доктор, явно попада на някакво място, на което му се казва, че има много повече светове от този в които живее, че може да спаси много повече хора, от колкото може да си помисли и то всички, по различни начини. Явно този човек преди е бил доктор и е направил нещо много важно за човечеството, но след това паметта му или е изтрита или просто е преживял прекалено голям шок, за да продължи напред.

За да повярва обаче,(както при всички novi filmi) трябва да му се даде доказателство, за да си представи или дори да види тези всички възможни начини. Такова има и то от някаква плешива жена, която се явява да е някакъв вид медиум или дори пътешественица в други измерения.

[sgmb id=“1″]

Добре де, обаче нещо ни се губи – къде е историята? Това е само novi filmi за някакъв шантав доктор, които не знае как е попаднал в това измерение или изобщо какво после ще прави със силите си?
Вероятно отговорите на подобни въпроси биха ни станали ясни, ако знаехме нещо повече за него от комиксите, но както ние, така и редица други хора, изобщо не сме наясно, какво ще става по-нататък.
Ще трябва да изчакаме и да видим.