Нови филми – Warrior’s gate – Портата на войните 2017

нови филми

 

Още нови филми ремиксове на стари или нещо ново?

Вече всички нови филми през 2017 година започнаха да излизат извън контрол. Хората само правят римейкове на стари или техни продължения. Този специално, много прилича на „Forbidden Kingdom“. Защо ли? Ей сега ще разберете.

Толкова лесна история за разпознаване, всичко е очаквано и едва ли ще има момент в които нещо да ви учуди. Защо? Защото всичко е правено и вече никой не си прави труда да направи по-добра история. За музиката към филмът няма дори да говорим, понеже е ужасна.

Нови филми със стари номера!

Момче, което е шампион в компютърна игра и работи в китайски магазин. Естествено, момчето не си личи да има много приятели или да води активен социален живот. Собственикът на магазина води от Китай древен предмет които наподобява ваза и твърди, че е от векове в семейството. Какво точно обаче представлява – не се споменава. Нови филми все пак, мислите ли си, че всичко ще е казано в трейлъра?
Дори всичко да не е казано, ние все пак се досещаме за голяма част от сюжета. От древният предмет излиза войн, които търси черният рицар (дори това клише не са се постарали да променят) и намира момчето. То твърди, че няма как да е избраният за спасяването на принцесата и победата на владетелят, но все пак се отправя на пътешествие да помогне на красивата млада принцеса. Вече няма как да не ви напомня на поне един филм. Толкова много нови филми, а толкова малко разнообразен сюжет.

Дали може да очакваме нещо по-добро?

Доста трудно е да се каже. Всичко може да се очаква от тези нови филми, а още по-лошото е, че това всичко е само прикрито ново.

Вижте също – A Dog’s Purpose – Кучешка причина 2017

Много малко са филмите до този момент, които са различни от стари заглавия. Има някой нови екшън герой, това го признаваме, но тези истории, които са само една, не са правени продължения или се планират да се правят са доста малко. Такива филми, често са доста по-добри от тези с няколко заглавия.

https://www.youtube.com/watch?v=rfKErboQ4XQ