Нови филми – Valerian and the City of a Thousand Planets 2017

нови филми

 

Люк Бесон не прави много нови филми, но този може да се окаже промяна в плановете му.

Дата на премиерата – 20 юли 2017
Държава – Франция / USA
Език – Английски
Актьори – Cara Delevingne , Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna, Kris Wu

 

В историята на киното е имало няколко подобни нови филми, които са изглеждали близко до този.

Те представляват сложна поредица от сцени които ви изглеждат доста познати. Ето пак започваме с повтарящите се заглавия тогава. Този филм може изключително много да ви напомни за „защитници на галактиката“.

Става дума за двама млади които се опитват да защитят нещо или са наемници. Знаете, че рядко може да разберете нещо повече от един трейлър. Тези двамата изглеждат доста странна двойка. Не си личи да са гаджета или изобщо влюбени, а само да изпълняват поръчки заедно.

Отново няма никакво споменаване на история в тези нови филми.

По-скоро самият трейлър не изказва нищо за самата история на филмът. Тези двамата само скачат нагоре, надолу из галактиката и някой иска да ги убие. С какво ли се занимават? Обърнете внимание и на заобикалящата ги среда. Колко много детайли има във всичко, как може да си направите сметка кое как работи или какво прави и изобщо, обърнато е голямо внимание на детайлите. За съжаление обаче всичко това изглежда само толкова. Не се вижда нищо повече!

Вижте също – Guardians of the Galaxy Vol.2 2017

Какво искаме да ви кажем с това?

Ако наистина историята е някаква заплетена, тези две деца изобщо нямат нищо общо и са само приятели, които искат да изкарват пари по лесният начин, то тогава не виждаме голямата картина или изобщо история. Вероятно, ще стане дума за голяма поръчка на нещо. Доставка на важен предмет от важен клиент или нещо близко до този сорт. Ще видите, че сменят планетите доста често, което може да е предпоставка за детайлна подготовка за всяка възложена им задача. Ще трябва да изчакаме времето да покаже и да видим самият филм, но заглавието определено изглежда интересно.