Нови филми – Truth or Dare – Истина или предизвикателство 2018

нови филми 2018

 

Нови филми с нови ужаси?

Най-после някакъв ужас, които не е правен преди, добавя нещо стандартно и все пак ни изумява. Става дума за тази призрачна игра на истина или предизвикателство. До къде могат да стигнат група младежи за да се изплашат взаймно? Група младежи е на почивка в Мексико, но какво изобщо правят в някаква изоставена църква (или каквото е то там)? Разказват си някакви страшни истории? Не, играят на тази игра – истина или предизвикателство.

Нови филми с нови приключения в Мексико.

Все пак и преди сме виждали нови филми от Мексико. Нека този път ни покажат нещо по-различно, нещо по-интересно и забавно. За някой това може да е чист ужас, както е и самият филм, но за тези от нас, които гледат филми всеки ден знаят, че вече прекалено много неща се изтъркаха. Групата внезапно осъзнава, че е поканена в капан и че единствената цел на тяхното пътуване е била – да играят.

Вижте също – Friend Request – Покана за приятелство 2017

Тази мрачна игра, определено ще покаже какви хора са, на кого може да се вярва и на кого не. Изрватеният дух или каквото ги е обсебило определено ги иска всички мъртви, но може ли някой от тях да оцелее? Да покани в играта други хора може би? Ще трябва да отидат и да попитат този, които ги е поканил пръв.