Нови филми – The Woods – Горите – Филм на ужасите

нови филми

 

Точно моят стил нови филми – ужаси снимани с ръчна камера. Не съм убеден, дали точно така е правилното наименование, но определено са ми любими, защото те вкарват сякаш по-навътре в историята, по-добре виждаш нещата и прочие. Може много от вас да харесват нормалният филмов кадър, но дори и в този си има нещо магическо.

[sgmb id=“1″]

Да поговорим малко и за самата история. Явно става дума за група приятели, естествено както във всички нови филми, не знаем кои на кого какъв приятел е, затова, ще почакаме. Отиват на пътуване в гората, малко къмпинг, разходки, сещате се – нормалните неща. Интересното е, дали ще останат на едно място, където всички тези неща се случват или се местят всяка вечер и търсят ново място за лагеруване?

Вече всички нови филми получават начален кратък трейлър, които да предразположи зрителя към историята на филма. Точно този, почти нищо не ни казва, освен тези досадни надписи в началото, които станаха доста популярни. Как някакви вестници са го харесали, този и онзи дал еди какво си мнение за него – как някой дава мнение, още преди самият филм да е излязъл?

Не разбираме и какви са нещата, срещу които се борят и дори колко от хората (дори не можахме да разберем, колко хора има в тази групичка) ще оцелеят.
Виж също – Novi Filmi – Final Girl | Последното момиче 2016

Виждаме обаче един тунел или кладенец, които изглежда доста примамливо и както във всички нови филми – някой влиза там, защото мисли, че ще намери съкровището под дъгата или някоя стара граната. Какво обаче ги очаква там, този трейлър не е достатъчно дълъг за да ни покаже.

Дали ще става дума за извънземни, дали за демонични създания или нещо, създадено от лош, човешки експеримент, това няма как да разберем, докато не видим целият филм. Затова, ако сте фенове на филмите на ужасите, това може да е следващото ви заглавие  в списъка.

Благодарим ви, че прочетохте статията, не забравяйте да се абонирате и да я споделите 🙂

[sgmb id=“1″]