Нови филми – The son of Bigfoot – Синът на голямата стъпка 2017

нови филми 2017

 

Поне има нови филми за децата.

За децата този филм наистина, ще е много забавен. От гледна точка на родителите обаче, буквално първият въпрос, ще е – добре де, кои е спал с голямата стъпка? Първо, не могат да го намерят, после се оказва, че има син! Това как става? Нови филми, нови стратегии явно, какво можем да направим ние. Като оставим този супер странен факт настрана, филмът наистина, ще ви хареса. Той е от онези стари филми, където има класически случки и точно това, което очаквате – смях и забавления. Като добавим, че ще има и говорещи животни, комедията става пълна.

Нови филми с все повече горещи животни?

Явно такава е тенденцията в Холивуд тези дни. Но, нека да видим и за какво става дума в самият филм? Момче, което намира по някаква случайност, че неговият баща е Голямата стъпка. След като го намира в гората (не се знае колко далеч от домът му), те двамата започват едно щуро приключение. Момчето изглежда напълно да изоставя своят нормален живот зад гърба си и започва да опознава новото си аз. Явно някой от нещата вече ги е видял – като супер бързо растяща коса и огромни крака. Бащата обаче, ще научи хлапето си на всичко
останало, което трябва да се знае за голямата стъпка.

Вижте също – The Emoji Movie – Филмът на емоджитата 2017

Колкото и шантав да ви се струва филмът, той е замислен доста добре. Сюжетът, историята, действията и дори специалните способности на момчето. Вярно, че пропускът за които ви казахме още в началото е доста интересен, но предполагаме, че ще има обяснение от сорта на „Генетично предаване“ или „Вирус“. Естествено, виждате и учените, които преследват и двамата, не се знае какво искат, но предполагаме, че е да разберат какво е причинило трансформацията. Гарантирано, ще искат и нещо повече, но този учен, които виждаме на трейлъра изобщо не ми харесва.