Нови филми – The Nice Guys – Мили момчета 2016

нови филми

 

Нови филми от миналият век, колко още ще видим от тях? Този се очертава да е изключително интересен, тъй като можем да го разделим на 3 основни категории в историята.

[sgmb id=“1″]

Първата, ще да е запознанството, което според клипа си е изключително шантаво – в тоалетната. Нови филми, но с още по-откачени случки, защо не? Момчето или мъжът, които се намира в тоалетната се оказва да е ченге или бивш детектив, не е много ясно (дано разберем в самият филм) и бива издирван от детективът, които търси помощ за този случай от някой местен. Виждали сте и в други филми, как когато някой полицай започне случай в друг град и иска помощ от местната полиция или само от един полицай. Интересното е, че те явно се познават и от преди и изобщо нямат интересни спомени или младокът да има желание да работи със старшият. Парите обаче променят всичко.
Вижте също – Fathers and Daughters 2016

Вторият момент би бил как разобличават първоначалната си цел. Нови филми, които са по-дълги от час и половина винаги се оказват по-интересни, надяваме се и този да е от тази категория, защото с всички тези раздели на историята, едва ли всяко действие, ще бъде извършвано за няколко минути. След като са извършили конкретната задача, дуото бива извикано за още по-голям и важен случай, които довежда и до предпоследната част на историята. Каква е задачата, не можем да кажем, ще трябва да изчакаме филмът (както при всички нови филми).

Понеже са се прочули, от тях се очаква да се справят отлично със задачата, макар и всичките шантави и комични случки, които да се случват през това време, като да заведеш малко дете на стриптийз клуб от висшата класа.

Явно момчетата и с това ще могат да се справят, защото на края основават свой отдел за разследвания или по-познатото ви – детективско бюро. Дали няма да видим и втора част догодина?

[sgmb id=“1″]