Нови филми – The Neon Demon – Неоновият демон

нови филми

 

Нови филми за мода още ще гледаме ли? Явно да, защото този просто разбива представите ви за модният свят или дори създава нови.
[sgmb id=“1″]

Всички знаем, че този свят е суров, няма съмнение, но чак пък толкова? Явно за да влезеш в този шантав и откачен свят, трябва да отидеш на кастинг на които сте избрани като стадо овце и всеки търси тази златна овчица, която се отличава от другите. Е, тук се намира една уникална, красива, изпъкваща и на която е обещано велико бъдеще. Нови филми или не, виждали сме го това.

Нови филми и стари, винаги ще ни показват как когато човек осъзнае колко власт има започва да забравя кои е и да прави каквото си иска и да има точно толкова врагове, колкото населението на някоя държава. Всеки започва да иска твоето, да ти завижда, да се опитва да те унижи по всякакъв начин. Още повече, когато само ти печелиш конкурс от 50 участнички, както знаете – от женската злоба, по-лошо няма.

На момичето явно му потръгва, започва да се снима във фото албуми, да си прави снимки по всякакви начини, дори и малко шантави (с тази боя), да излиза с момчета, купони и прочие.
Вижте също – The Duel – Дуелът 2016

Абсолютно нормално за човешкото същество, но какво става, когато нещата излязат извън контрол? Започват да се случват всякакви шантави и откачени работи – тигри в леглото (буквални), да пиеш кръвта и в обществената тоалетна, вероятно за да можеш да и вземеш красотата. Ако този свят на мода е толкова ужасяващ, не си представям какви хора живеят в него.

Разбрахме, че видеото е брутално, но какво остава за историята? Почти всички нови филми имат някаква смислена и интересна за зрителите история, но в този, нещо не мога да я намеря? За това как влизаш в такъв вид общество ли е, за това как се оцелява ли там, изобщо ще има ли нещо интересно за гледане в този филм или не?
[sgmb id=“1″]