Нови филми – The Monster – Чудовището 2016 – Novi filmi

нови филми

 

Краят на 2016 толкова наближава, а ние продължаваме да виждаме нови филми.

Този е от тези нови филми, които постоянно ви държат в напрежение. Дали гледате на домашно кино, кино център или слушалки, винаги се ослушвате какво става наоколо. Стряскате се, естествено, нали това е цялата идея.Виждали сме доста нови филми с чудовища, но този тук има нещо различно. Всички са били в някоя къща, хижа, болница или нещо подобно, но никога не сме виждали две момичета в кола насред нищото! Обадили са се в полицията, добре, ама тази полиция на тротинетки ли идва? Филм или не, кои ще стои насред пътя с блъснато куче пред колата, нито един няма да мине и ще има чудовище? Знаем, че е филм, просто обичаме малко по-правдоподобните и близки до реалността.

Явно гумата им е спукана, макар да се вижда само счупен тас. Кучето, което дори ние видяхме, че прилича доста повече на вълк има тези странно големи нокти. Децата са уплашени, това е нормално, но не мислите ли че преиграват? Да, нови филми, нови действия но те прекалено много се плашат и пазят, сякаш чудовището ги напада на всяка втора сцена.

Вижте също – Annabelle 2 2017- Анабел 2 – Ужас, Хоррър

До тях се приближава човек, чудесно.

Трейлърите не са създадени за да ни покажат пълната картина и история на филмите, но този човек тук толкова бързо изчезна и се появи, че дори гумата не смени. Погледна нещо по двигателя, все едно от удара на едно куче и може да повредиш целият двигател. Явно там карат хартиени автомобили.

След всичко написано до тук не сме доволни от историята. Прекалено неправдоподобна звучи и прекалено много предсказуема. Останали в колата да ги изяде чудовището, е нещо друго ли очаквахте? Макар че има една сцена с някакъв мъж на друго място, може да са се измъкнали от гората и тази сцена да е била след случката с животното. Доста добре опропастихме филмът, сега остава да видим какво ще се окаже всъщност.