Нови филми – The Good Neighbor – Добрият съсед

нови филми

 

Нови филми с призраци и привидения? Не мисля.

По-скоро ще видите филм в които да изплашите комшията си до смърт. Макар че този тук изобщо не го интересува какво се случва в къщата. Вероятно най-страшният съсед, които можете да си пожелаете.

Толкова рядко виждаме нови филми с такъв дълъг трейлър, че си е направо чудо.
Две момчета решават да проведат експеримент на съседа си и да го накарат да повярва, че къщата е обитавана от духове. Да, обаче не всичко е толкова лесно.

Въпросният съсед се оказва някакъв абсолютен психопат, дори можете да видите на трейлъра как говори с околните. Нови филми или не, този определено ще е интересен.
Капаните са поставени, дори някой изглеждат доста интересно, като този прозорец които се отваря и затваря и изобщо, цялата техника която контролира всичко това.

Капаните са заложени и е време за действие. Какво може да се обърка?

Е както изглежда – всичко. Никой в тези нови филми не се научи, че винаги има някакви последствия. Започват да правят номерата, но много бързо осъзнават, че дори и не са подозирали, че нещо се крие в мазето. Трябва да го видят, но как ще стане това, никой не знае.

Вижте също – I.T. – филм на Пиърс Бросман филм 2016

Или най-добрият начин би бил, просто да се шмугнат в къщата (че къде във нови филми няма такова нещо?) и да видят какво има. Това няма да е толкова лесно, щом съседът е пълен психопат.

Явно ще има много напрежение и много екшън, но трябва да изчакаме излизането на нови филми.

[sgmb id=“1″]
Това което ни заинтригува е, какво точно правят в съда? Дали са обвинени в убийство, което не са направили, дали са видели нещо в мазето, което е било далеч по-страшно, дали съседът ги е осъдил?

Не знаем, но ще трябва да почакаме за да разберем. Вие споделяйте статията, за да я видят повече хора. Може някой от тях да знае.