Нови филми – The Cured – Излекуваните – 2018

 

Нови филми с нов тип зомбита?

Да, нещо такова ще видим в това заглавие. Колкото повече нови филми излизат по екраните, толкова по-малко стават идейте за нови неща. Тук има малка разлика, просто го няма бурното ядене на мозъци, преследване с писъци и прочее. Тук правителството (или поне аз така разбрах) контролира всички зомбита и решава кого да излекува и кого не.

Нови филми с по-нормални зомбита?

Все още не можем да кажем с точност, че са зомбита. Според филма, те са такива, но и правителството има някакъв пръст в цялата работа. Светът е заразен и единственият начин да се спаси е като се отделят заразените от здравите. Някой от заразените показват признаци на ярост и убийства, но други са спокойни. Нашият главен герой не е изпитвал ярост или каквито и да било убийствени копнежи през последните 4 години от както е заразен.

Вижте също – Truth or Dare – Истина или предизвикателство 2018

Това дава възможност да се прибере при семейството си (което е само сестра му и синът му?) и да живее нормален живот. Жителите наоколо обаче не са съгласни това да стане и веднага след като се прибере всеки го гледа въпросително и се чуди, кога ще бъде изяден. Определено не изглежда да е най-добрият квартал в града! Какво ще стане по-нататък обаче, ще може ли да преживее всичките лоши погледи, ще намерили лек или вече има такъв?