Нови филми – The Conjuring 2 – Заклинанието 2

нови филми

 

The Conjuring 2 се очаква да е от типа нови филми, които да ви накарат да сънувате кошмари. Появилите се вече коментари из онлайн пространството само потвърждават факта, че този филм, не е за хора със слаби сърца.
[sgmb id=“1″]
Вече филмът е излязъл по кината и ако не искате да спите няколко нощи, то тогава се насочете към кино салоните.
Продължаваме с историята на семейството Ед и Лорейн Уорън, които са семейство в бизнеса с духове и демони. Това може да е много опасно начинание, както сме виждали в предишни филми, но този път нещата ще се променят и вместо те да бъдат спасителите, самите те ще се нуждаят от помощ.
Вижте също – 31 – Филм на Rob Zombie 2016

До колко тези нови филми са създадени по действителен случай е много малко известно, но поне ги правят както трябва. Все още не сме гледали филмът, но определено виждаме в самият трейлър изключително много моменти в които да ви хване страх и дори да подскочите от седалките си.
Този път, цялото семейство ще бъде под прицела на злото, макар че в трейлъра, не виждаме много бащата, но явно нещата са фокусирани най-вече върху дъщеря им. Все пак, които гледа нови филми достатъчно, ще знае че духовете най-обичат невинни души, като тези на децата. Те са най-лесни за манипулиране, очевидно и да висят от тавана.
Сцената с обръщащите се кръстове също си заслужава да се види, както и този дядка, които излиза от тъмнината.
Това което най-много ни интересува е, дали ще се борят срещу един демон или цяла армия от тях, като всеки има своята история? Виждаме на моменти една монахиня, която си е истинска загадка, как е станала демон? Нали се предполага да са служители на бога? За нови филми, ще трябва да изчакаме да отидем и ние до кино салона за да разберем същността на този уникален ужас. Може да се окаже, че той ще е най-доброто за тази година от всички нови филми.

[sgmb id=“1″]