Нови филми – The Commuter – Комуникаторът – 2018 Трилър

novi filmi 2018

 

Точно такива нови филми очаквам!

Нещо различно, нещо ново, нещо интересно, нещо по-дълбоко от малко пари и бягай! Крайно време е на публиката да бъде представен филм, които не е нещо плоско, преработка или нещо от сорта. Смятам, че точно този филм има шанс да се развие като супер интересен сюжет и действие. Нека да видим за какво става дума в него обаче.

Нови филми с пари във влака?

Не сме виждали нещо подобно от много време. Такива нови филми не излизат много често, сами се досещате. Най-вече излизат заглавия от стари филми с нови актьори, преработки, продължения и прочее. Никой не си прави труда да напише нещо ново и увлекателно. Ето тук обаче ще видим един много странен обир или убийство – не се знае още. Един мъж, които в продължение на 10 години взима влака до работа (не успях да разбера много значението на това негово придвижване с него), но явно е редовен пътник. Както си седи в него една сутрин, съвсем случайно попада на жена или тя попада не него, която доста добре умее да си играе с мислите на хората.

Вижте също – Jungle – Джунгла – 2017 Даниел Радклиф

Защо да не направим един експеримент? След като този човек пътува толкова години в този влак е логично да знае всеки един пътник (те пък толкова ли не се сменят?). Един от тези пътници не трябва да е в този влак. Ако успее да намери кои е той, ще може да вземе награда от 75 хиляди долара. Супер странни условия, дори за подобни нови филми. Какво става, ако просто откаже офертата? На кого са тези пари, от къде са и какъв е този човек, които се предполага да не е за този влак? Доста оплетена система, доста интересно завъртян сюжет, но на къде води всичко това? Каква би била целта и причината този човек да бъде свален от влака и защо точно днес? Защо има полиция?