Нови филми – The Book of Love – Книгата на любовта 2017

нови филми

 

Отдавна не сме ви показвали нови филми, които преобръщат живота на главните герой.

 

Това може да е един от многото драматични филми които очаквате през 2017. Ще го поставим в категория драма, защото там най-много подхожда.

Ще видите, че започваме с двамата главни герой – семейство без деца. Мъжът е архитект (или поне на това прилича), а жената или е домакиня или работи почасова работа. Знаете, че от  един трейлър не може да се разбере много.

Много нови филми имат ключов момент в тяхната история.

Ключовият момент тук е когато жената забелязва, че едно бездомно момиче се скита по улиците и бърка в кофите. Жената очевидно е с голямо сърце и моли мъжът и да помогне на момичето.
След като я забелязва една вечер, заговаря момичето, което се държи доста високомерно. След като дори намира къде живее, вижда, че тя иска да построй рафт и да отплава, за къде обаче?
Виждате злощастното запалване на малката барачка и как момичето се мести при мъжа. Тук е момента в които ни гризе любопитството – как е станала бездомна, къде са родителите и и защо иска рафт?

Жената обаче катастрофира и това кара живота на мъжа да се преобърне. Фокусиран изцяло върху рафта, дори тъща му не може да го разубеди, приятелите му също му помагат. За какво им е този рафт? Къде искат да отидат?

Вижте също – The Zookeeper’s Wife 2017 – Военен филм

Затова това са трейлъри и не е предназначено да разбираме всичко. Ще почакаме да видим какво ще стане във самият филм и това е. Интересна история определено, скоро не сме виждали преплитането на две съдби още повече с такива злощастни случки.

Книга за любовта определено може да ви накара да се замислите за околните около вас и как се държите с тях. Дори да става дума за бездомните на улицата. Те винаги могат да ви покажат, че може и по-добре.