Нови филми – Swiss Army Man – Човек от швейцарската армия

Swiss Army Man нови филми

Толкова откачени, нови филми не се срещат всеки ден. Толкова е смешен още от самият трейлър, че няма начин да не го изгледате. Просто една много добра комедия за тази година. Да видим обаче защо има такова странно име.

[sgmb id=“1″]

Когато тръгнеш да се бесиш, не че ние имаме опит или сме го пробвали, но поне имаш някаква цел, а този приятел в началото, май няма изобщо такава и просто се опитва да сложи край на всичко, тъй като въжето му се къса по най-нелепият начин както при всички нови филми.

Точно преди да скочи от великата хладилна чанта, той вижда човек на брега, в костюм и явно изхвърлен на брега, защо да не му помогне вместо да се беси?

Този човек обаче, които силно изглежда да е жив, но дори и да е умрял, просто издава някакви първични звуци, както в началото ще видите. Уникално просто, защо да не намериш човек от морето и той да пърди както му падне? Това обаче се оказва странно начало, тъй като в последствие този човек започва да задвижва цялото си тяло, да говори и прочие, точно като обучаващ се робот.

Вижте също – War Dogs – Военни кучета

Но трейлърът не свършва изобщо тук, понеже странните действия на този морски човек или ако не сте разбрали, Даниел Радклиф, могат да го движат по вода, да пренася човек като джет раница и прочие, което си е доста шантаво, дори само за помисляне, какво остава да го видим в някой нови филми?

[sgmb id=“1″]

Защо да не ползваш човек да избягаш от джунглата в която те гони и мечка и всякакви други опасности? Точно това, ще видите в този нови филми и дори трейлъра ще ви покаже достатъчно, че определено да гледате и целият филм. А дали няма и нещо повече от това, което виждате на пръв поглед?

Благодарим ви за прочита, споделете където можете, за да можем да разсмеем и други хора.