Нови филми – Sleepless – Безсънен 2017 – novi filmi

нови филми

 

Стига с тези нови филми за 2016. Да видим какво се задава догодина.

Екшъни ще има и следващата година и този е един от тях. Този тип филми скоро не сме виждали, защото те малко по-малко изчезват. Предсказуеми, банални и пресилени.
Баща спасява синът си, които е отвлечен. Добре де, обаче и вие ще се замислите, че синът му не беше отвлечен за забавление, а защото самият баща е направил нещо на похитителят. Значи бащата има някакво тъмно минало.

Самият филм започва много странно. Все едно виждате началото на една история или поне половината история на филмът, а после всичко се обръща в друга посока. Не че няма нови филми по този начин, но тук е малко странно.

Ако очаквате да видите яки ефекти и много престрелки, схватки и бързи коли, може да се замислите малко. В трейлъра се виждат, да, но не изглеждат чак толкова епични или смислени, колкото може би очаквате. По-скоро направени колкото да има.

Понякога показваме нови филми с разочароваща история и сцени, какво да се прави.

Защо ви казахме, че филмът е предвидим? Бащата губи синът си и сега ще направи всичко по силите си да го намери и спаси. Вече не сме ли го виждали това някъде? Партньорът му дори го видяхме само в два кадъра. Забелязахте ли кои беше?

Предсказуем и със странна история. Този филм буквално може да се окаже перфектен за убиване на време, но не можем да очакваме нещо по-добро. Ако всички нови филми през 2017 са подобни, кино индустрията може да загуби малко печалби.

Или ще правят римейк на стари филми или ще се опитват да пускат нови филми, които са вече с толкова изтъркана история или сюжет, че хората да се запитат как са си дали парите за тях.

Вижте също – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Наистина ще е интересно да разберем, какви са тези сцени в началото с тази полицайка и каква точно роля има тя във филмът? Дали не играе двойна роля?