Нови филми – Skiptrace – Пропусни следата – Джеки Чан 2016

нови филми

 

Нови филми с Джеки Чан отдавна не са излизали.

За тези от вас, които не знаят, той беше легенда в сферата на Кунг фу и нямаше равен на себе си в киното. Човекът, които правеше сам каскадите си, сам се чупеше през всякакви решетки и дупки. Къде изчезна?

Вижте също – xXx: The Return of Xander Cage 2017

Не сме сигурни, но е време да го видим в следващият филм, които ще е също толкова откачен колкото всичките му предишни.
За голямо съжаление обаче, както всички нови филми тази година и този може да ви се стори малко скучен. Реално погледнато, не виждаме нищо ново, което да ни впечатли, да ни заинтересува повече и да ни покаже, че филмът, ще е уникален. Пак виждаме шантавите му каскади, всички смешни ситуации в които попада, реално погледнато – нищо ново под слънцето.Дали пък самата история на филмът, няма да е интересна? Не много!
Джеки Чан ще играе ролята на полицай или детектив, не сме сигурни точно, понеже и не става много ясно. Той е заловил престъпник, крадец или какъвто и да е този там и трябва да го върне в един от големите градове (слушайте и опитайте да познаете кой).

Естествено, връщането ще е пълна комедия и трагедия, защото във всички филми на Джеки Чан, без значение дали нови филми или стари се случва по нещо. Разбира се, заловеният иска да избяга, но това няма да му е толкова лесно с такъв надзорник.
Сами се досещате, че дори да иска, престъпникът не може да избяга на Джеки Чан и неговите убийствени хватки и номера.

[sgmb id=“1″]

Дори да му се отдаде възможност, тя едва ли е успешна или винаги ще се намери нещо, което да се прецака. Трейлъра изглежда доста интересен, може да се окаже много добър филм за 2016. Не сме наясно с причината за отсъствието на Джеки от толкова много време, но вероятно можете да намерите нещо в интернет.