Нови филми – Show Dogs – Кучета за изложба – 2018

нови филми

 

Нови филми с нови кучета?

Нови филми за кучета излизат от време на време, не е като да кажеш, че изобщо ги няма. За съжаление обаче, никой от тях не може да се похвали с нещо ново, нещо интересно, нещо значимо. Този филм може би ще обърне нещата. Тук става дума за нещо наистина интересно, модерно, актуално дори и различно. Нека да видим какво може да се случи, когато една панда е отвлечена и един полицай трябва да работи с куче.

Нови филми с кучета полицай.

Преди също е имало подобни заглавия. Тук обаче нещата са малко по-различни. Както вече ви казахме, полицаят ще трябва да работи с куче по случай на кражба на екзотични животни. Трафикант на животни е взел панда и сега полицията трябва да го намери. Всичко се свежда до Лас Вегас където двамата странни партньори трябва да намерят начин да заловят крадеца и да спасят пандата.

Вижте също – Overboard – Извън борда 2018 – Комедия

Кучето естествено, ще си намери приятели (те всички говорят) и ще се създават нови и нови ситуации. Трябва да спомена обаче, че за всички нови филми които предстоят, този е с най-объркани роли. Като видите кучетата и като чуете гласовете им, ще си помислите, че тези кучета трябва да са женски. Да ама не! Тук има страшно много мъжки кучета, но за жалост не видяхме нито една котка. Или пък не?