Нови филми – Sausage Party – Кренвирш парти

нови филми

 

Нови филми от жанра на откачените? О да, само гледайте.
Ако някога през живота си, сте си представяли, че храната има свой начин на живот, чувства или дори малък град в които жителите са направени от храна, явно някой с пари  и време е направил тази ваша фантазия – реалност.

[sgmb id=“1″]

В този уникално шантав филм, не че няма много нови филми близки до този, но тук разликата е, че напълно променя вижданията за този живот на храната.
Виждаме началото на историята още в самото начало – храната бива взета от магазина, като това е нейната мечта, просто да бъде занесена вкъщи. Явно никоя от храните не знае обаче, какво се случва след това – брутално бива изядена или направена на кисело зеле. Това важи за всички видове храна – буркани със сладко, консерви, бисквити, както и за главните ни герой – хлебче и кренвирш.

Много ни харесва, как е направено хлебчето да говори, а защо има такива ръце, след като кренвирша има толкова големи и очевидни, все едно са на Мики Маус? Шантавото не стига само до тук. Нови филми в които храната крещи, че бива изядена изобщо не са често срещани. Може да ви стане много тъжно, как храната бива нарязвана или разцепена през средата само от нейното викане.

Ако се интересувате от информация за езерото Байкал – Lake Baikal

Те обаче трябва да се борят срещу човечеството, да отстояват правото си на храна и да не биват изяждани. Това е по-зле от протестите на вегетарианци. Сега остана и храната да започне да протестира. Тези създатели на нови филми, маи наистина нямат никакви идеи! Добре, че всичко това е само една фантазия и няма признаци скоро храната ви да носи името Джеф (защото е направена от кучешки кренвирш) или нещо подобно.

Борбата им започва с още няколко храни, които сякаш са избягали и по предполагаеми причини си мислим, че са паднали зад шкафа. Къде другаде може да скриете подобни неща?
Дано няма продължение на филма, защото тогава сигурно ще гледаме, как храната се справя с проблема при мухлясването или нещо още по-откачено от всякакви нови филми.

[sgmb id=“1″]