Нови филми – Satanic – Сатаническо 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Нови филми със Сатаната? Защо не? Ако не сте гледали скоро група младежи, които се чудят каква глупост да направят, това е точно филмът за вас. Ако пък искате и да видите някакви сатанически ритуали, някое кръвопролитие и дори сделки с дявола, значи това е точно вашият филм.

Много от децата имат своите култове, не могат без да направят някоя глупост в тази чест и тем подобни, но има и такива, които се занимават с нещо, по-лошо от наркотиците – задгробният живот. Може да ви харесват истории за някой убит по брутален начин, но на него едва ли му е било приятно и ако се опитате да стигнете до него, едва ли ще се срещнете точно с него. По-добре не си играйте с неща, които не разбирате.

Естествено, това правило не важи в никакви нови филми, още повече в този. Хлапетата са решили да наемат легендарна стая в хотел, където жена е била брутално убита (или поне така разбрахме). Само ни вълнува – в началото тези хлапета не бяха ли 4, преди да дойте тази лудата и да ги кара да призовават демони и някакви други?
Вижте също – The Shallows – Плитчините 2016

Дори и да са били 5, какво е това лудото, където имаше и рани по ребрата и можеше да рисува пентаграм и вероятно знаеше някоя дяволска реплика, за да получи това което иска, че накрая се и закла. Значи, това ако не е объркан трейлър на нов филм, не знам кое е.

Естествено, след това хлапетата не могат да си намерят място от страх и ужас, но най-весело става, когато демоните които са призовали започнат да ги преследват. Явно момичето е направило някаква сделка с дявола, за да избиват всички и да искат душите им вероятно, което е типично за всякакви нови филми.

Вие изобщо бихте ли участвали в подобни глупости през нощта или дори вече сте опитвали да призовете кървавата Мери?

[sgmb id=“1″]