Нови филми – Renegades – Ренегати – Филм 2017

нови филми

 

Нови филми с войници неподчиняващи се на закона? О, да!

 

Тези нови филми са ни най-любими – започват от едно място и свършват на съвсем друго. Има и някой интересни с една история, но тези показват доста повече екшън, различна локация и всякакви каскади.

Първо виждаме петима войника, които са на „четене на конско“ заради изцяло променяне на мисията. Трябвало е да са толкова тихи, все едно не са били там, а те са излезли с танк през стената. Шефът им не е впечатлен, но не изглежда и да им е толкова ядосан, за да ги накаже. Доста интересно ще се получи тук.

Не разбираме какво става след срещата – дали са наказани или просто ги пускат отново във войската.Нови филми много, но защо никой не е търсил злато на дъното на езеро?

Интересна история се завърта и във втората част на филма. Замислете се, толкова много злато, изгубено на дъното на едно езеро и никой да не го търси?
Предполага се, че златото е иззето от Франция от германците, но за да го защитят, французите пукат стената на водоем и така наводняват цяло село, което се превръща в гробница на злато за 300 милиона долара.

Как на петима войника им идва на ум да ходят да търсят това злато?

Замислете се. Не изглежда някой да им е дал заповед или техният началник вежливо да ги е помолил да отидат на вражеска територия, да се гмурнат и да намерят златото.

Вижте също – Iron Fist – Железният юмрук 2017

Казваме вражеска, защото виждаме, че ги нападат и преследват. Да не забравяме, че пак ще видите действия с танк. Явно този филм е много насочен към тяхната мощ.

Определено интересен филм, нещо различно, макар и близко до „Expandables“ серията, но тук имаме доста повече въпроси, кое как и защо. Най-интересният от всички въпроси може би – какво ще правят с толкова много злато?

https://www.youtube.com/watch?v=9eAMhq5O4Wg