Нови филми – Rememory – Презапомняне – 2017 Трилър

нови филми 2017

Нови филми с този актьор?

Ако не сте фенове на „Игра на тронове“ едва ли има смисъл да ви обясняваме кои е това. Нека обаче да се фокусираме върху това заглавие. Ще видите един много интересен трейлър, които определено, ще ви накара да се замислите за бъдещето или да се сетите за един от филмите за Хари Потър.

Нови филми с още по-шантави джаджи?

Защо не? Бъдещето е сега, какво чакаме още? Има толкова много технологии, които се развиват и биха могли да променят нашето ежедневие. В този филм, ще видим как главният актьор бива спасен с помощта на тази странна (приличаща на конзола) джаджа, която има възможността да преобразува мислите и спомените ви в картина. Добре, обаче нищо не се споменава за начина на преобразуване и метода на съхранение – типично за всички трейлъри на нови филми! Ама нали и ние трябва да гледаме нещо интересно. Човекът е толкова благодарен, че е бил спасен, че когато разбира, че откривателят е бил застрелян по много странен начин, решава да намери убиеца.

Вижте също – 12 Feet Deep – 12 метра дълбочина – 2017

Още щом погледнете трейлъра, ще се замислите – то изглежда като да е убит от мисъл! Да, може и така да е, не можем да кажем все още. По всичко личи, че има нещо съмнително в начина на убийство, но това не е наша работа да разбираме. За това си има главен герой. Разследването води до засилено използване на тази чудата машина, която дори може възпроизвежда на екрана спомените на други хора.  Ако до сега не сте виждали подобни нови филми, явно сега е момента. До къде ще стигне с разследването, какво ще намери, дали няма да увреди мозъка му прекомерното използване на машина и още и още въпроси, ще можем да разберем само след като изгледаме филмът.