Нови филми – Ready Player One – Готови: Играч едно 2018

нови филми 2018

 

Нови филми породени от близкото бъдеще?

Определено вече не се срещат толкова много, да не говорим, че не се и правят много. Но Стивън Спилбърг е на път да промени това, като ни накара да надникнем в годината 2045 където светът е много, много по-различен от преди. Всичко което си представяте днес за тази година е толкова по-различно и ненормално. Хората живеят в каравани натоварени една върху друга! Все пак е по-добре в тунелите на метрото!

Това някакъв филм на ужасите ли е? Не, дори не се доближава до него. Трейлърът обаче е доста блудкав, да не кажем, че няма никаква история. Филмът е направен от книга, която не сме чели, но по всичко се вижда, че ще става дума за филм създаден в друга реалност.

Нови филми за нови реалности?

Да, нещо точно такова. Ще гледате как хората тотално са променили начина си на живот, всичко е контролирано от машини или хората контролират тези машини и нищо не е такова, каквото е било. Всеки слага тези очила и сензори и бива прехвърлен във виртуалната реалност. Лошото е, че не можем да ви кажем нищо по-различно от това. Трейлърът е много празен, не става дума за никаква история, някакви промени в този свят, виждаме само разруха, тотална игра, всичко визуално и каквото още може да си представите извън нашата реалност.

Вижте също – Thor: Ragnarok – Тор: Рагнарок 2017

Започвате ли да броите вече въпросите? В подобни нови филми, те са доста. Какво ядът тези хора, какво се е случило със света около тях. Къде се развива всичко това, все трябва да има някаква държава и още и още други въпроси. Съвсем нормално е да си ги задавате естествено при наличието на такива нови филми. Нашето мнение е, че ще стане дума за някакъв бунт в системата. Може би малко любов, макар да не видяхме нито едно момиче (освен онази в караваната, която танцуваше на пилона).