Нови филми – Pitch Perfect 3 – Перфектният ритъм 3 2017

нови филми 2017

 

Нови филми за това уникално комбо?

Ок, признавам си, не съм гледал нито един от филмите. Може би трябва да го направя, може би не, може би след като видя този (Ако го направя), ще видя и останалите. Ще видим, но нека първо да видим какво имаме да видим тук. Групата от момичета отново е събрана, но няма те да са пеещите, а техните по-млади дубликати (не зная дали са им дъщери или не). Всичко се променя, когато осъзнаят, че вече не са това, което са били преди.

Нови филми с нови залязващи звезди?

Нещо такова, ще се получи в нашата тенденция. Момичетата, вече са си намерили работа, всяка работи това за което е мечтала (поне така ми се причу) и няма какво да им разклати позитивизма. Докато не разбират, че са поканени на участие да слушат, не да пеят. Жалко, но факт, всички остаряваме. На всеки се случва да бъде избутан от новото поколение. Момичетата обаче не са готови да се предадат толкова лесно. Ще се борят и ще покажат за един последен път, че са способни да покорят всяка сцена.

Вижте също – Cook Off! – Сготви го! 2017 – Готварска комедия

Нови филми, които започват с военни винаги са обещаващи! Още повече, когато трябва да се направи музикално шоу в хангар за самолети. С това започва тяхното турне, но се развива и в друга посока – някой хора с връзки са харесали само една участничка от групата и сега е момента за трудно решение – ще се отделили или не? Това също е ключова част от филмът, може и да видим 4-та част, но до тогава има време. Съвсем малко остана, докато филмът излезе по кината, така че очаквайте.