Нови филми – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

нови филми Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales

 

Не видяхте ли всички нови филми за догодина? Естествено, че не.

 

След толкова време на спорове, дали ще има 5 част на тези карибски откачалки е време да видим и първият трейлър. Той не е нищо особено, но подсказва за някой интересни моменти и догадки, които можем да си направим.
Например, този пират – Салазар или както там се нарече беше очевиден, че ще го има. Във всички нови филми, продължения на стари излиза нов герой, които да се бори срещу доброто. Лошият така да речем. Този пират тук обаче, доста изглежда на бащата на Уил Търнър или просто на нас така ни се струва?

Няма значение колко нови са филмите, частите на „Карибски пирати“ винаги са се развивали в годините на откриватели и мореплаватели. Тогава се е предполагало да се намират много изгубени реликви и съкровища. Какво обаче търси този кораб насред това нищо? Някаква скала и някакви изпочупени пирати? Каква ли е тяхната история? Вероятно жертви на някое проклятие? Толкова много въпроси, а толкова малко отговори. По-зле от това няма на къде.

Друг любопитен въпрос е, колко от актьорите в предишните филми, ще се завърнат и в този?


Не сте ли гледали нови филми? Вече трябва да знаете, че в такива случай, много малко от актьорите остават в оригиналният си състав.

Всички постери в интернет и информация, дори тиизъра предполагат за едно нещо – търсенето на Джак Спароу. Къде пак се е дянал този луд? Какво ли е направил отново? Дали пък няма да има деца вече?

А този кораб, които беше в тази мъгла, дали това не е черната перла? Какво е станало с всички и колко от капитаните в предишните филми, ще се завърнат по корабите и какво е предизвикателството за този филм?

Вижте също – Dog Eat Dog – 2016 – Куче яде куче

Всички нови филми са едни и същи с трейлърите си, така че трябва само да седим и да чакаме до месец Май догодина и ще разберем.