Нови филми – Personal Shopper – Личен купувач 2017

нови филми за духове

 

Нови филми с още по-странни и нови сюжети са на път към големият екран.

Не сме сигурни, че този ще достигне големият екран, но определено има нещо различно в него, нещо интересно. Преплитане на лична история, странна работа, наследство и договорка с мъртъв брат. Колко нови филми могат да ви предложат това?

Като започнем с това, че още самото заглавие ни обърква и показва, че явно има и такъв вид работа – личен купувач. Човек, които да ходи и да избира дрехите за вас. Как обаче се напасвате със стила и настроението за всеки ден – това не е ясно, нито е главна тема на филма.

Нови филми с убийства и духове ще има още много.

Те са нещо като главен мотив и главна сюжетна линия. Може да се намерят много копия на подобни филми. В този обаче, съвсем нормалната на пръв поглед купувачка на дрехи има брат които е убит (не разбрахме точно как).
Има и явно някакво наследство – тази къща. Те обаче са направили сделка като деца, които умре първи да остави знак на другия. Защо този знак да е драсканица на стената? До тук си мислите, че ще видите някакво романтично събиране, разкриване на убиеца или причината за смъртта? Не! Все пак ви представяме нови филми и искаме всичко в тях да се вписва в новото. Вече няма да е толкова лесно да познаете края. Точно както и тук.

Вижте също – Call of the Wolf – Зовът на вълка 2017 Трилър

Ще трябва да мислите логично при всички нови филми.

Вместо да видим някоя семейна история, ще видим как този дух решава да обърне живота на момичето с главата надолу. Ако сте гледали достатъчно нови филми (дори и стари), ще се досетите, че много често демоните заемат мястото на мъртвите. Това което причинява всичко на момичето едва ли е брат и.

Какво ще трябва да направи за да се отърве от кошмара, какво е това което я преследва, какво се е случило с брат и и отговорите на много други въпроси, ще може да видите само в самият филм.