Нови филми – Paddington 2 – Падингтън 2 – 2017

нови филми

 

Най-очакваният от всички нови филми?

Едва ли, но определено е голяма изненада да видим втора част на тази комедия. Мечето явно не се е наситило на всекидневието на човеците и иска още. Все пак и ние трябва да се посмеем на нещо. Мечето отново е решило да помага на света, да бъде добродушно и да се опитва да помага на човеците, които го приеха в домът си. С толкова много качества обаче, няма как да няма някой, които да не иска мечето за себе си или да му отмъсти. Просто така се нареждат всички нови филми от този вид.

Нови филми с нови мечета?

Едва ли ще видим нови мечета в този филм. Нито се споменава за тях, нито се виждат някъде. По-скоро, ще става дума за някой, които иска да злепостави или дори заличи мечето от лицето на земята. Може да има нещо за трето мече в Paddington 3, но за този проект няма никаква информация. Убедени сме, че ще има, просто трябва да почакаме. Замислете се колко нови филми имат по няколко части.

Дали няма да отиде в циркът? Това изглежда като смислен вариант, но какво друго освен да говори може да прави това мече? Да го дресират да се търкаля или да го направят личен психолог на цирка? Вероятно сценаристите са измислили нещо по-интересно от това, но ще трябва да изчакаме до ноември за да разберем. През това време може да се насладите на трейлъра и да предполагате какво може да се случи в следващата част от приключенията на Падингтън.

Вижте също – Girls Trip – Женско пътуване – 2017 Комедия

Не забравяйте да споделяте статията, за да достигне до повече хора.