Нови филми – Overboard – Извън борда 2018 – Комедия

нови филми 2018

Нови филми, които наистина да ме впечатлят!

Вече са толкова малко, че когато видя един си се смея сам. Този например е изключително интересен, ако някой знае предишна версия или филм, наподобяващ този, нека да сподели. Тук, ще видим нещо много по-различно, нещо което да преобърне представите ви за богатите и тези, които им слугуват. Какво може да стане, ако милионер си загуби паметта и неговата чистачка, го вземе за съпруг?

Точно такива нови филми ни трябват!
Странни, различни, променени, смешни и показващи част от света както никога до сега. Въпросната чистачка, която може да ви е много позната от „Страшен филм“ почти всичките части и други комедийни роли, ще покаже нейния мизерен живот. Две деца, на прага на изгонване, чисти домове и каквото и попадне за пари, докато не попада на този милионер. Той е богат, жени, яхта, пари и коли и всичко което богатите имат. От нея се иска само да изчисти килима. Въпросният богаташ обаче е доста по-своенравен и започва да се заяжда с чистачката, понеже тя не е на неговото ниво.

Вижте също – Сготви го! 2017 – Готварска комедия

Всеки би се ядосал на подобно отношение, както и нашата главна актриса – нови филми, но много неща са си старите. В някакъв момент, той изхвърля дори почистващият уред и тя задлъжнява още повече. Едва ли му прави магия или някакво заклинание, но след падане от лодката, той си губи паметта. Възмездие! И то какво! След като очевидно никой не търси този човек, нашата чистачка проявява интерес да му стане „жена“ и да му покаже какъв е живота на всекидневните хора. Естествено, следват редица смешни ситуации в които бившият милионер е забъркан (нови филми, но всеки трябва да си излее гнева) и оплексва всичко. На този етап можем дори да се запитаме – дали някога, ще си спомни?