Нови филми – Office Christmas Party – Коледно парти в офиса 2016

нови филми

 

Нови филми за коледните празненства в офиса всяка година. Какво ще имаме тази година?

Тази година определено ще има нещо различно. Нещо брутално и толкова смешно, че ще ви се прииска да работите в този офис.

Такава история в други нови филми няма!

До сега не сме виждали подобен залог на карта. Главната актриса Дженифър Анистън е облякла полата на шефката и не позволява на своите работници да имат коледно парти. Те обаче изобщо не са на това мнение.
За да запазят работата си, ще трябва да затворят сделка за 14 милиона. Ако успеят да го направят, могат да запазят работите си. Доста интересно предизвикателство, като погледнете човека с които трябва да направят сделката. Не че е някой голям актьор, но просто сами виждате, че ще е много трудно да се съгласи. Защо да не го поканим на коледното парти?

Не ни трябват нови филми да се сетим какво ще се случи после!

Отива на партито и то се оказва да е най-голямата разправия в цял Ню Йорк. Покани са квартали с хора, бара е отворен за безплатно пиене, кои няма да отиде? Домакините от друга страна са напълно откачили. Ефекти, елха, елени, дори мислим че видяхме и стриптизьорки. Как няма да очаквате това парти да се превърне в най-дивата нощ за всеки един от тези хора?

Вижте също – Good Kids – Добрите деца 2016 Комедия

Вече вероятно си задавате въпроса – „Дали сделката ще се сключи?“. Това дори ние не знаем, защото ще трябва да изгледаме целият филм, а не само трейлъра. Всяка година излизат подобни нови филми. Нещо свързано с коледният дух, нещо интересно, нещо забавно. Няма цял живот да гледаме „Сам вкъщи“. Ще научим репликите по-добре от актьорите!

Филмът вече е в кината и ако не сте ходили да го видите, а ви се гледа нещо комично, това може да е решението за вас. Готови ли сте да видите Дженифър Анистън като обезумяла и безкрупулна шефка?

https://www.youtube.com/watch?v=e163a1KuTBc

https://www.youtube.com/watch?v=0T9Z9BjZ_40