Нови филми – Morgan – Морган 2016 – Kate Mara Movie

нови филми

 

Нови филми за супер човеци или супер убийци?

[sgmb id=“1″]

Да, в следващият филм, ще си поговорим за супер човеци и човешки експерименти. Не е нужно да гледаме нови филми и да се научим, че човекът не е господ и не трябва да си играе с човешкото създаване. Той мисли само за власт и сила и няма да разбере истинските възможности на супер човекът. Какво обаче искат тези учени тук е далеч друг въпрос.

Те се стремят към супер човек, но изобщо не е ясно за какви цели.

Вижте също – USS Indianapolis: Men of Courage 2016

За какво смятат да го използват или само тестват своите умения на учени. Какво ще се случи, не е много ясно. Както всички нови филми, тук началото е напълно неразбрано, ще трябва да чакаме да видим самият филм.

Създава се ДНК, което да се прикрепи към човешкото с цел усъвършенстване или както ученият го нарича – следващата стъпка от еволюцията. Постигат се уникални резултати с третият индивид, които е още бебе. Тестовете започват още от бебешка възраст, затова не се учудвайте.

Резултатите са уникални – на един месец бебето вече може да говори, на 6 прави почти всичко за един 12 годишен. Наблюдава се изключително бързо израстване.

Виждате сами, че момичето има своите супер сили в следствие на експеримента и затова трябва да бъде държана в клетка (че в кой нови филми това няма да се случи?). Учените продължават да експериментират с нея, но това момиче – червенокосата ни е напълно непонятно от къде идва.

Няма как да успееш да задържиш такава сила в клетка и не ни трябват нови филми за да го разберем. Точно когато изпуснат момичето от клетката, тя започва да показва на всички около нея на какво е способна. Дори вече е развила телекинеза и може да премества обекти с умът си, а единият учен дори казва „Тя има още да еволюира“. Очакваме да започне да лети и да вижда в бъдещето, но само целият филм, ще ни покаже за какво точно става дума.

[sgmb id=“1″]